Blog SYM

Stedelijk en jong: de Fiddle IV

Snel op en af naar de stad? Dan is er eigenlijk maar één keuze. De SYM Fiddle IV is een scooter op de maat van stedelijk verkeer die opvalt met z’n stijlvolle looks. Met z’n smalle taille is file nooit een probleem en ook parkeerstress is verleden tijd. De Fiddle IV brengt je niet alleen op je bestemming, hij geeft je vooral meer vrijheid in een steeds drukker wordende omgeving.

Techniek: rijden door de stad

Word je al zenuwachtig als je denkt aan druk stadsverkeer? Of ben je al een file-filterende held op wielen? Met deze tips til je je rijkunsten in de binnenstad naar een hoger niveau en krijg je in geen tijd meer zelfvertrouwen op je scooter.

SYM Orbit III: Betaalbaar door de stad

De auto is al lang niet meer koning in de stad. Zijn rijk is overgenomen door de tweewielers, al dan niet aangedreven door trappers of een motor. Maar als we de alternatieven oplijsten aan de hand van hun prijskaartje, steekt de SYM Orbit III er met verve bovenuit.

Veiligheidstips: nazicht van je scooter

SYM staat voor betrouwbaarheid. Maar die kunnen we enkel garanderen als je zelf ook goed voor je scooter zorgt. Deze tips en tricks helpen je alvast vooruit om jouw tweewieler in topconditie te houden.

Indian Summer

De SYM Fiddle laat al jarenlang jonge harten sneller slaan. Ook de nieuwe generatie van deze retro scooter biedt vrijheid in stijl. Maak je klaar voor een heerlijke Indian Summer!

Voorschriften op de baan

Wie de overstap maakt van een fiets of 50cc scooter naar een 125cc, moet enkele spelregels volgen. We overlopen de belangrijkste voorschriften die van toepassing zijn in het Belgische verkeer.

Tips voor een vlotte rijtechniek

Het mag een beetje vooruitgaan? Uiteraard, waarom koop je anders een tweewieler die vlot door het verkeer snijdt! Met deze tips krijg je een zo veel vertrouwen in jouw scooter of motor.

Waarop letten bij een testrit?

Dus je bent verliefd op de looks van een bepaalde tweewieler. Geen probleem, dat overkomt iedereen … Maar hoe pak je een testrit aan? En hoe weet je zeker of je enkel betoverd bent door het uiterlijk, dan wel dat dit de ware voor je is? Rijd maar even met ons mee.