Blogs en nieuws SYM België

Blog

Het rijden van de SYM Jet4 RX: hoe voelt dat?

18 april 2024

Het rijden van de Jet4 RX was al een beleving op zich. Ondanks dat het weer niet mee zat, zorgde de Jet4 RX ervoor dat dit geen probleem was. De Jet 4 RX is stoer, stijlvol, sportief en stabiel. 

Jouw vertrouwde SYM, maar dan elektrisch!

25 maart 2024

In de wereld van stedelijke mobiliteit zien we een opvallende verschuiving naar elektrische voertuigen. Met toenemende aandacht voor duurzaamheid en milieubewustzijn, zijn elektrische scooters steeds populairder geworden. 

SYM bestaat 70 jaar!

SYM: innovatief, verbeterend en toekomstbestendig

20 februari 2024

Een blogreeks over de opmerkelijke opkomst van SYM. Deel 3

De opmars van het vooraanstaande scootermerk in Nederland en België

15 januari 2024

Een blogreeks over de opmerkelijke opkomst van SYM. Deel 2

Rijden in de winter?

Met deze slimme tips blijf je veilig op je scooter!

Van fietsverlichting tot wereldwijd succes

Een blogreeks over de opmerkelijke opkomst van SYM. Deel 1

Gloednieuwe voorraad SYM ADX 125: in 4 kleuren!

Het was het wachten waard op de nieuwe voorraad van de SYM ADX 125. Deze indrukwekkende scooter, geliefd om zijn krachtige prestaties en stijlvolle design, is nu verkrijgbaar in niet minder dan 4 opvallende kleuren. 

SYM biedt ons een wereld primeur!

Met trots introduceerde zij ’s werelds eerste aluminium-ion e-scooter. Ofwel: electrify the New Era! En dat doen ze met met deze Aluminium-ion Range-extender Technology (ART) EV: PE3 concept.

EICMA 2023: Wij waren erbij!

Voor SYM België was EICMA 2023 in Milaan een absolute must-visit evenement. Als nummer 1 fans van het merk, wilden we niets missen van de onthulling van de nieuwste SYM-modellen.

De zomer ligt aan je voeten op de Sym Fiddle!

De SYM Fiddle is zo’n scooter waar je spontaan vrolijk van wordt. Of het nu ligt aan zijn prachtige retro design, praktisch gebruiksgemak of kleine prijskaartje,…dat mag je zelf beslissen. Feit blijft dat deze populaire retro-scooter jaar na jaar meer mensen overtuigd om hun auto links te laten staan en te kiezen voor een gemakkelijker, stressvrij verkeer.

MAXSYM 508 TL: Waar wacht je nog op om je auto te vervangen?

De MAXSYM 508 TL is de ultieme luxe op twee wielen. Het comfortniveau op een scooter lag nog nooit zo hoog en tegelijkertijd biedt SYM een ongekende prijs/kwaliteit en een ultieme betrouwbaarheid.

SYM ADX 125: De avontuurlijke scooter voor iedere dag

SYM pakt uit met een nieuwe 125cc scooter, de ADX. Deze tweewieler mag je rijden met je autorijbewijs en nodigt uit om ook de minder bekende wegen te gaan verkennen.