Blog SYM

De zomer ligt aan je voeten op de Sym Fiddle!

De SYM Fiddle is zo’n scooter waar je spontaan vrolijk van wordt. Of het nu ligt aan zijn prachtige retro design, praktisch gebruiksgemak of kleine prijskaartje,…dat mag je zelf beslissen. Feit blijft dat deze populaire retro-scooter jaar na jaar meer mensen overtuigd om hun auto links te laten staan en te kiezen voor een gemakkelijker, stressvrij verkeer.

MAXSYM 508 TL: Waar wacht je nog op om je auto te vervangen?

De MAXSYM 508 TL is de ultieme luxe op twee wielen. Het comfortniveau op een scooter lag nog nooit zo hoog en tegelijkertijd biedt SYM een ongekende prijs/kwaliteit en een ultieme betrouwbaarheid.

SYM ADX 125: De avontuurlijke scooter voor iedere dag

SYM pakt uit met een nieuwe 125cc scooter, de ADX. Deze tweewieler mag je rijden met je autorijbewijs en nodigt uit om ook de minder bekende wegen te gaan verkennen.

Maxsym TL 508: Maxiscooter aan een mini prijs! En dat met 5 jaar garantie.

Wie SYM zegt, denkt aan kwaliteit, gebruiksgemak en aantrekkelijke aanbiedingen. Dat is niet in het minst het geval voor de MaxSym TL 508, oftewel de maxiscooter die duizenden euro’s goedkoper is dan zijn directe concurrenten.

Op een SYM Joyride wordt pendelen weer fijn!

SYM scooters hebben een ijzersterke reputatie. De oerdegelijke tweewielers zijn niet kapot te krijgen en bovendien presteren ze met uitstraling en klasse. Maar voor de rijders die iets meer willen dan puur gebruiksgemak heeft SYM nog een extraatje in petto: de Joyride brengt de nodige dosis rijplezier met zich mee!

SYM Jet X en ADX: oerdegelijke scooters voor de rit van je leven

SYM’s JETX en ADX waren afgelopen jaar de sterren van de EICMA motorbeurs. Of je nu kiest voor het comfort en oneindige praktische gemak van de JETX, dan wel de stijlvolle verschijning en brede inzetbaarheid van de ADX: je zal genieten van ieder moment aan het stuur!

Oerdegelijke kwaliteit voor ongeziene prijzen!

Nog tot het einde van salonmaand januari pakt SYM uit met aantrekkelijke aanbiedingen op haar gamma. Wie nog op zoek is naar een oerdegelijke woon-werkscooter, of gewoon een dosis extra rijplezier is aan het juiste adres.

Stedelijk en jong: de Fiddle IV

Snel op en af naar de stad? Dan is er eigenlijk maar één keuze. De SYM Fiddle IV is een scooter op de maat van stedelijk verkeer die opvalt met z’n stijlvolle looks. Met z’n smalle taille is file nooit een probleem en ook parkeerstress is verleden tijd. De Fiddle IV brengt je niet alleen op je bestemming, hij geeft je vooral meer vrijheid in een steeds drukker wordende omgeving.

Techniek: rijden door de stad

Word je al zenuwachtig als je denkt aan druk stadsverkeer? Of ben je al een file-filterende held op wielen? Met deze tips til je je rijkunsten in de binnenstad naar een hoger niveau en krijg je in geen tijd meer zelfvertrouwen op je scooter.

SYM Orbit III: Betaalbaar door de stad

De auto is al lang niet meer koning in de stad. Zijn rijk is overgenomen door de tweewielers, al dan niet aangedreven door trappers of een motor. Maar als we de alternatieven oplijsten aan de hand van hun prijskaartje, steekt de SYM Orbit III er met verve bovenuit.

Veiligheidstips: nazicht van je scooter

SYM staat voor betrouwbaarheid. Maar die kunnen we enkel garanderen als je zelf ook goed voor je scooter zorgt. Deze tips en tricks helpen je alvast vooruit om jouw tweewieler in topconditie te houden.

Indian Summer

De SYM Fiddle laat al jarenlang jonge harten sneller slaan. Ook de nieuwe generatie van deze retro scooter biedt vrijheid in stijl. Maak je klaar voor een heerlijke Indian Summer!

Voorschriften op de baan

Wie de overstap maakt van een fiets of 50cc scooter naar een 125cc, moet enkele spelregels volgen. We overlopen de belangrijkste voorschriften die van toepassing zijn in het Belgische verkeer.

Tips voor een vlotte rijtechniek

Het mag een beetje vooruitgaan? Uiteraard, waarom koop je anders een tweewieler die vlot door het verkeer snijdt! Met deze tips krijg je een zo veel vertrouwen in jouw scooter of motor.

Waarop letten bij een testrit?

Dus je bent verliefd op de looks van een bepaalde tweewieler. Geen probleem, dat overkomt iedereen … Maar hoe pak je een testrit aan? En hoe weet je zeker of je enkel betoverd bent door het uiterlijk, dan wel dat dit de ware voor je is? Rijd maar even met ons mee.