De zomer ligt aan je voeten op de Sym Fiddle!

De SYM Fiddle is zo’n scooter waar je spontaan vrolijk van wordt. Of het nu ligt aan zijn prachtige retro design, praktisch gebruiksgemak of kleine prijskaartje,…dat mag je zelf beslissen. Feit blijft dat deze populaire retro-scooter jaar na jaar meer mensen overtuigd om hun auto links te laten staan en te kiezen voor een gemakkelijker, stressvrij verkeer.

Geen parkeergeld, geen files en altijd de zon op je gezicht. Da’s de korte samenvatting waarom SYM-rijders nooit meer van hun scooter af willen. En in het geval van de Fiddle krijg je daar naast de nodige dosis gebruiksgemak ook nog eens een prachtig retro-design bij.

50cc of 125cc?

Ongeacht of je nu gaat voor de Fiddle IV 50cc (vanafprijs: €2.399), Fiddle IV 125cc (vanaf €2.899), of de nieuwste vloeistofgekoelde Fiddle V 125 (€3.099): je wordt spontaan vrolijk van die magistrale looks met het mooie ronde Chrome koplampje en de strakke voorpartij. De 50cc variant is beschikbaar in drie modieuze kleuren: Petrol Blue, Mat Black en Mat Blue. Voor de Fiddle IV 125cc variant heb je de keuze tussen Mat Black en Mat Blue, terwijl de allernieuwste Fiddle V naast al deze kleurcombo’s ook nog het stijlvolle Slate Blue toevoegt.

Oldschool looks, moderne technologie!

Vergis je niet, achter het uitgebreide kleurenpalet en de vintage looks schuilt moderne technologie met ABS voor de 125cc modellen, LED-dagrijverlichting voor een optimale zichtbaarheid in het verkeer en daarbij ook een ongekend laag brandstofverbruik. De Fiddle staat bij SYM voor de combinatie van het beste uit het heden en het verleden om je zo een moeiteloze gebruikerservaring te garanderen in alle comfort.

O zo praktisch

Onder het ruime zadel (waarom meer dan voldoende ruimte is voor rijder en passagier) vinden we opbergruimte terug voor twee jethelmen en voor wie dat niet volstaat is er ook nog een grote SHAD 29L topkoffer beschikbaar die je kan uitrusten met een rugsteun. En opdat de prachtige lak achteraan de scooter altijd beschermd zou zijn, kan je ook kiezen voor een stel stijlvolle zwarte valbeugels - die minstens even goed beschermen op drukke parkeerplekjes.

Last but not least krijgen rijders die kiezen voor SYM ook drie jaar of 30.000 kilometer garantie. Een teken van ons vertrouwen in het merk dat al jaar en dag garant staat voor topkwaliteit. Waar wacht je dus nog op? Boek snel een testrit bij een verdeler bij jou in de buurt!