Over SYM

Onze missie

SYM produceert al meer dan 60 jaar tweewielers. Vandaag de dag heeft de Taiwanese groep meer dan 500 000 voertuigen geproduceerd en is uitgegroeid tot één van de belangrijkste fabrikanten van de tweewieler industrie. Met certificeringen die voldoen aan strenge criteria zoals de ISO 9001 en ISO 9002 normen, is SYM toegewijd aan het consequent leveren van kwalitatief hoogstaande voertuigen.

Het ontwikkelingscentrum van SYM zorgt voor constante ontwikkeling en vernieuwing van het assortiment. Sym is de markt voor tweewielers voortdurend aan het heruitvinden met innovatieve ideeën. Binnen het brede assortiment kunt u kiezen, van 50cm³ tot en met 600cm³, uit een verscheidenheid aan modellen met een uitstekende prijs-prestatie verhouding.

Sanyang Motors Group

SYM behoort tot de belangrijke Sanyang Motors groep die in 1954 is opgericht. In 1962 begon Sanyang Motors Group motorfietsen te produceren in samenwerking met Honda. In 1995 en 30 jaar ervaring later werd SYM opgericht als een merk voor tweewielige voertuigen. Sanyang Motors Group produceert ook motorfietsen voor marktleiders zoals Bombardier, Peugeot Motorcycles en andere belangrijke merken in de sector.

Bovendien heeft Sanyang Motors Group reeds een lange weg in de automobielsector afgelegd. In 2002, richtte Sanyang Motors Group een productiedeal en technologische samenwerking op met Hyundai en in 2014 met Kia én produceerde ze bekende modellen voor deze 4-wiel merken.

SYM houdt niet op om nieuwe ideeën te onderzoeken en te ontwikkelen op basis van maximale kwaliteit, efficiëntie, prestaties en functionaliteit en dit om het leven van zijn gebruikers te verbeteren. Zo was SYM was de eerste producent die onlangs 4 kleppen in een 125cc-scooter gebruikte en heeft SYM heeft technieken geïmplementeerd voor het genereren van afbeeldingen en CFD-simulatie (computationele vloeistofdynamica) én hoogtechnologische stappen gezet in de ontwikkeling van besturingssystemen zoals HOC (hoge overlap Camsahft).