Over SYM

SYM produceert al meer dan 60 jaar tweewielers. Vandaag de dag heeft de Taiwanese groep meer dan 500 000 voertuigen geproduceerd en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste fabrikanten van de tweewieler industrie. Met certificeringen die voldoen aan strenge criteria zoals ISO 9001 en ISO 9002, is SYM toegewijd aan het consequent leveren van kwalitatief hoogstaande voertuigen.

Het ontwikkelingscentrum van SYM zorgt voor een constante ontwikkeling en vernieuwing van het model assortiment. Sym is de markt voor tweewieler voortdurend opnieuw uit te bedenken met innovatieve ideeën. Binnen het brede assortiment u kiezen tussen 50cm ³ en 600cm ³ onder een verscheidenheid aan modellen met een uitstekende prijs-prestatie verhouding.

Sanyang Motors Group

SYM behoort tot de belangrijke Sanyang Motors groep die werd opgericht in 1954. In 1962 begon Sanyang Motors Group motorfietsen te produceren in samenwerking met Honda en 30 jaar ervaring later werd SYM in 1995 opgericht als een merk voor tweewielige voertuigen. Sanyang Motors Group produceert ook motorfietsen voor marktleiders zoals Bombardier, Peugeot Motorcycles en andere belangrijke merken in de sector.

Bovendien heeft Sanyang Motors Group een lange weg in de automobielsector. Sanyang Motors Group richtte een productiedeal en technologische samenwerking op met Hyundai in 2002 en met Kia in 2014 en produceerde het bekende modellen voor deze 4-wiel merken.

SYM houdt niet op om nieuwe ideeën te onderzoeken en te ontwikkelen op basis van maximale kwaliteit, efficiëntie, prestaties en functionaliteit om het leven van zijn gebruikers te verbeteren. SYM was de eerste producent die onlangs 4 kleppen in een 125cc-scooter gebruikte, SYM heeft technieken voor het genereren van afbeeldingen en CFD-simulatie (computationele vloeistofdynamica) geïmplementeerd en een hoge technologie in de ontwikkeling van besturingssystemen zoals HOC (hoge overlap Camsahft).