MAXSYM 508 TL: Waar wacht je nog op om je auto te vervangen?

De MAXSYM 508 TL is de ultieme luxe op twee wielen. Het comfortniveau op een scooter lag nog nooit zo hoog en tegelijkertijd biedt SYM een ongekende prijs/kwaliteit en een ultieme betrouwbaarheid.

Wie ooit een testrit maakte op de MAXSYM 508 TL zal het alleen kunnen beamen: deze scooter is ontzetten praktisch en comfortabel. Het ruime zadel verwelkomt niet enkel de rijder en een passagier, het verbergt ook een grote, handige opbergruimte waarin je gemakkelijk twee helmen en wat kledij kwijt kan. Of waarin je natuurlijk ook voldoende ruimte hebt om je boodschappen in op te bergen. Maar er is zoveel meer, in de eerste plaats een erg capabele en betrouwbare motor die je zorgeloos van A naar B brengt.

Safety first

Bij SYM staat veiligheid voorop en daarom werd er enkel gekozen voor topcomponenten om deze scooter af te werken. De vering biedt een uitstekende demping en tegelijk ook de beste baanvastheid die je maar van een scooter kan verlangen. Daaraan gekoppeld zien we een set krachtige schijfremmen die je in combinatie met een ABS keer op keer veilig tot stilstand brengen.

Power bij de vleet

Toch is het motorblok de uitschieter: met 45pk en 50Nm heeft deze maxiscooter power op overschot. Het autoverkeer ben je steeds te snel af en dat met een eenvoudige draai aan het gashendel. Dankzij goed grippende banden en een strak chassis is deze scooter ontzettend baanvast en ook krappe manoeuvres zijn nooit een probleem. Laat je niet intimideren door zijn looks of uitrusting, want de MAXSYM 508 TL laat zich parkeren alsof het een kleine brommer is.

Zorgeloos dankzij garantie

Dankzij SYM’s uitgebreide garantie rij je bovendien zorgeloos rond en om je scooter veilig te parkeren in de binnenstad beschikt de MAXSYM 508 TL over contactslotvergrendeling om dieven te snel af te zijn. Je kan dus steeds op je beide oren slapen. En voor wie toch nog meer wil, of op zoek is naar extra uitrusting, kan je bij SYM terecht voor talloze accessoires af fabriek.

Prachtig geprijsd

Met een prijskaartje van €9.699 is de MAXSYM 508 TL gevoelig goedkoper dan zijn dichtste concurrenten en die vergelijking wordt er enkel maar beter op als je het uitrustingsniveau gaat bekijken. Aarzel dus niet te lang en haast je voor een testrit naar jouw SYM-verdeler. Het enige waar je nog over kan twijfelen is of je opteert voor de Mat Black versie, dan wel een Nardo Grey uitvoering. Aan jouw de keuze!