SYM ADX 125: De avontuurlijke scooter voor iedere dag

SYM pakt uit met een nieuwe 125cc scooter, de ADX. Deze tweewieler mag je rijden met je autorijbewijs en nodigt uit om ook de minder bekende wegen te gaan verkennen.

U weet het ondertussen vast: 125cc scooters zijn het ideale gereedschap om zowel file- als parkeerstress te omzeilen, zonder in te boeten aan comfort. Vergeet ellenlang wachten op het openbare vervoer, of vermoeiende fietstochten waarna je bezweet aankomt. De ADX 125 vervoert je vlot, probleemloos en in stijl.

Vervang je auto

SYM staat al jarenlang bekend als het ultieme merk voor pendelaars en dat merk je meteen aan de ADX. Het zadel is ruim en comfortabel voor zowel de rijder als passagier, er is veel voetruimte, je krijgt een handig handschoenvakje in de voorconsole en ook de windbescherming is erg efficiënt. Daarbij komt nog een heel ruim bagagevak onder het zadel waarin je probleemloos je helm opbergt. Wil je nog meer ruimte om de koffer van je auto te vervangen? Dan is er uiteraard een groot aanbod aan topkoffers.

Looks en uitrusting

De ADX is uitgerust met een kleurendashboard waarop je alle basisinformatie te zien krijgt, en uiteraard zijn er ook veiligheidssnufjes aanwezig zoals een ABS en een tractiecontrole. Maar het opvallendste aan de ADX is de gewaagde bandenkeuze voor meer offroadplezier. Deze SYM is immer uitgerust met erg goede vering en 50/50 noppenbanden die het toelaten om ook naast het asfalt te gaan verkennen. Grind en gravelwegen zijn ideaal speelterrein voor deze ADX die er bovendien nog eens erg ruig en avontuurlijk uitziet.

Bespaar duizenden euro’s!

Toch blijft het grootste voordeel van deze SYM zijn effect op jouw portefeuille. Met een minimum aan tax, verzekering, onderhoudskosten en bovenal een ontzettend laag verbruik is deze SYM de goedkoopste manier om van A naar B te geraken zonder dat je zelf moet lopen of trappen. Je spaart al snel enkele duizenden euro’s uit ten opzichte van een wagen en het enige wat je daarvoor moet doen is je zo snel mogelijk naar je SYM verdeler haasten voor een testrit!

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met een verdeler bij jouw in de buurt die je haarfijn de voordelen van de SYM 125 ADX uitlegt.