SYM Jet X en ADX: oerdegelijke scooters voor de rit van je leven

SYM’s JETX en ADX waren afgelopen jaar de sterren van de EICMA motorbeurs. Of je nu kiest voor het comfort en oneindige praktische gemak van de JETX, dan wel de stijlvolle verschijning en brede inzetbaarheid van de ADX: je zal genieten van ieder moment aan het stuur!

JET X

De SYM JET X hoort bij de succesnummers in het SYM gamma. Met zijn sportieve looks borduurt de JET X verder op de formule van zijn voorganger, de JET 14, al werden er uiteraard een hoop extra’s aan toegevoegd. Naast een ontzettend comfortabele zithouding met een ruim bemeten zadel en rijkelijke opbergruimte is deze scooter ook voorzien van moderne snufjes. Zo zien we naast een instelbare achterschokbreker en een USB-lader in het handschoencompartiment ook een hypermoderne tractiecontrole; uitzonderlijk voor een 125cc! Je rijdt dus steeds in alle veiligheid, ongeachte de weersomstandigheden of ondergrond, want de tractiecontrole zorgt ervoor dat je nooit de grip aan het achterwiel verliest bij sportieve acceleraties.

Uiteraard hoort bij de moderne look van de JET X ook een degelijke uitrusting in de vorm van full LED verlichting, een modern digitaal dashboard, en een keyless systeem. Wie nog verder wil gaan, kan de motor ook uitrusten met een smartphone-houder of topcase af fabriek.

ADV X

Met de ADV X wil SYM zich wagen aan een nieuw segment, namelijk dat van de all terrain scooters. Hoewel SYM scooters al sinds jaar en dag ingezet worden op alle mogelijke ondergronden in alle omstandigheden, werd de ADV X speciaal gebouwd met onverharde wegen in het achtergrond. Uiteraard is deze scooter nog steeds voorzien van een optimaal comfort met alle praktische snufjes die je maar kan wensen, al werden het chassis, de vering en de banden aangepast voor lichte offroad ritten.

De ADV X was niet voor niets de ster op de EICMA dankzij een erg coole Adventure look die bewijst dat je helemaal geen Dakar motorfiets nodig hebt om onverhard terrein te overwinnen. Integendeel: de scooter combineert alle praktische extra’s van een scooter met de capaciteiten van zo’n offroader voor realistisch dagdagelijks gebruik. Dankzij een 15l tank beschik je bovendien over een quasi eindeloze actieradius met het superzuinige motorblok.

Maar je moet ons natuurlijk niet vertrouwen: neem gerust contact op met je verdeler om zo snel mogelijk een testrit aan te vragen!