Op een SYM Joyride wordt pendelen weer fijn!

SYM scooters hebben een ijzersterke reputatie. De oerdegelijke tweewielers zijn niet kapot te krijgen en bovendien presteren ze met uitstraling en klasse. Maar voor de rijders die iets meer willen dan puur gebruiksgemak heeft SYM nog een extraatje in petto: de Joyride brengt de nodige dosis rijplezier met zich mee!

SYM’s Joyride 300 is een buitenbeentje bij de motorscooters dankzij zijn lichte gewicht, slanke lijn en toch erg complete uitrusting. Deze scooter combineert alle praktische aspecten van grotere motorscooters met de lichtgewicht fun van een 125cc en dat alles in een erg mooi pakket. De Joyride is een ‘grote wielen scooter’ die erg stabiel rijdt en manoeuvreert, maar ook enorm veel comfort biedt. Dat begint met een groot windscherm om je te weren tegen de elementen, maar ook het ruime zadel is erg comfortabel, terwijl je veel beenruimte hebt en beschermt wordt door de voorconsole.

Moderne luxe

Onder het zadel ontdekken we een erg grote bagageruimte die plaats biedt voor een helm en bagage, terwijl de cockpit bestaat uit een modern digitaal display. Hierop zien we alle gebruikelijke functies zoals een toerenteller, de snelheid, het benzinepeil, dubbele tripmeters en de waarschuwingslichtjes. Je bedient alles met enkele handige stuurknoppen en zoals we gewend zijn van SYM is dat kinderspel. Opstappen en rijden is de boodschap, waarna je nooit meer terugdenkt aan de tijden van filestress of betalend parkeren.

Met een zithoogte van amper 760mm is de Joyride trouwens toegankelijk voor rijd(st)ers in alle maten. Niet onbelangrijk voor zo’n pluimgewicht die in de smaak zal vallen bij een brede doelgroep! En voor wie het iets meer mag zijn, heeft jouw SYM-verdeler uiteraard nog accessoires in de aanbieding zoals een topkoffer die je totale bagageruimte bijna verdubbelt en plaats biedt voor een tweede helm.

Ontdek hem nu!

Heb jij zin om het gebruiksgemak van deze moderne, veilige en vooral plezierige scooter te ontdekken? Bel dan gauw naar jouw SYM verdeler bij jou in de buurt en boek een testrit.

Met een prijskaartje van €5.499 kunnen we je alvast verklappen dat ook deze SYM weer een stuk goedkoper geprijsd is dan vergelijkbare concurrenten…doe dus je voordeel!