Oerdegelijke kwaliteit voor ongeziene prijzen!

Nog tot het einde van salonmaand januari pakt SYM uit met aantrekkelijke aanbiedingen op haar gamma. Wie nog op zoek is naar een oerdegelijke woon-werkscooter, of gewoon een dosis extra rijplezier is aan het juiste adres. Haast je dus snel naar de verdeler en doe je voordeel met onze aantrekkelijke prijskaartjes, gratis opties of meteen beschikbare stockmodellen!

Maxsym 400SY

De Maxsym 400SY is SYM’s antwoord op de snel ontwikkelende markt van de middenklasse motorscooters. Pal in het midden tussen het rijkelijke aanbod van SYM in de 300cc klasse en de Maxsym TL 508 TCS vinden we deze erg aantrekkelijke 400 die alle voordelen van een lichtere scooter koppelt aan de luxe en het comfort van een maxiscooter. Een ruim en goed gepolsterd zadel, massa’s opbergruimte en een hoog windscherm zijn slechts enkele van de pluspunten van de Maxsym 400SY die bovenal uitblinkt met zijn gebruiksgemak. Vergeet fileritten in de auto of tijd verliezen op het openbaar vervoer: deze scooter is de snelste, betrouwbaarste en voordeligste weg van A naar B!

Puur gebruiksgemak voor een prikje: €800 korting

Ongeacht of je nu je eerste stappen wil maken op een tweewieler, dan wel eerdere ervaring opdeed op een 50cc, 125cc of zwaardere motor: de Maxsym 400 ontvangt je met open armen. Met zijn lichte gewicht en lage zadelhoogte is onze middenklasser de ideale (her)opstapper waarop rijders van alle kalibers zich meteen thuisvoelen. Vergeet schakelen, afleidende elektronica-opties of andere stoorzenders uit het verleden. Op een Maxsym 400 staat de rijder centraal en is het genieten in alle veiligheid op een scooter die je nooit in de steek zal laten. En omdat we zoveel vertrouwen hebben in ons merk, kunnen we u niet alleen een topaanbieding doen met €800 korting, maar krijg je ook 3 jaar fabrieksgarantie met een optie om ze te verlengen tot 5 jaar! Vraag snel meer informatie bij een SYM-verdeler bij jou in de buurt en ga alvast een keertje proefzitten!

Joymax Z: Vaarwel file, hallo fun!

SYM’s Joymax-reeks verklapt haar succes-ingrediënt al in de naam: Joy! Want als u een testrit boekt op een van deze vinnige lichtgewichten, dan ontdek je in geen tijd weer het rijplezier op zelfs de meest afmattende pendeltrajecten. Vergeet verkeersopstoppingen, eeuwige zoektochten naar parkeerplaats of ander onnodig tijdsverlies. De SYM Joymax Z scooters filteren probleemloos door het verkeer en daarbij krijg je tijdens salonmaand januari ook nog een gratis topkoffer cadeau!

Of je nu kiest voor de 125cc of 300cc variant: SYM’s Joymax reeks schittert met een licht gewicht gekoppeld aan erg volwassen prestaties. Naast een erg mooie afwerking, beschik je uiteraard over SYM’s gekende betrouwbaarheid en dat aan onklopbare prijzen. Bij ons betaal je geen premium voor een merklogo of flitsende reclame en ook dure optiepakketten laten we achterwege.

Maar dit moet je uiteraard niet zomaar geloven: ontdek het zelf bij een verdeler bij jou in de buurt!