Indian Summer

De SYM Fiddle laat al jarenlang jonge harten sneller slaan. Ook de nieuwe generatie van deze retro scooter biedt vrijheid in stijl. Maak je klaar voor een heerlijke Indian Summer!

Wie droomt er nu niet van een heerlijke nazomer met fraaie zonsondergangen en warme avonden? Of het nu zorgeloos pendelen is, dan wel een tripje maken richting de stad: de Fiddle IV brengt je veilig en wel op je bestemming. En dat doe je in stijl met de Fiddle en zijn typerende retro look en ronde vormen. De charme van deze scooter wordt nog groter wanneer je kennismaakt met zijn gebruiksgemak: met deze tweewieler kan werkelijk iedereen overweg.

Elegant en praktisch

De elegante designlijnen zijn dan wel geïnspireerd op het verleden, deze scooter is verder heel modern. Wie wat dichterbij kijkt, ziet dat meteen aan het moderne dashboard en de LED-verlichting. Die laatste zorgt ervoor dat je steeds duidelijk zichtbaar bent, niet onbelangrijk in de jungle van het verkeer! En net in dat drukke verkeer blinkt de Fiddle uit. Met zijn wendbare stuurkarakter heb je nooit last van files en ook parkeerstress wordt verleden tijd.

Maar er zijn meer praktische voordelen aan de SYM Fiddle IV, want de scooter kreeg een ruimer handschoenkastje om kleinigheden in op te bergen en ook de benzinetank werd groter voor een nog groter rijbereik. Laat je niet vangen aan een lege tank of platte batterij: deze scooter is superzuinig en voldoet uiteraard aan de laatste Euro5-normering.

Samen op de Fiddle

Bovendien is het rijplezier van deze scooter pas helemaal compleet als je het kan delen. Daarom voorzagen de ingenieurs een ruimer passagierszadel met handig wegklapbare voetsteuntjes. Ideaal om je vriend of vriendin achterop te nemen en samen te genieten van een comfortabele rit aan boord van de Fiddle. En dat voor een prijskaartje van amper 2.399 euro! We besparen je de zoektocht: geen enkele andere scooter in deze klasse komt in de buurt van de prijs-kwaliteitsverhouding van deze SYM. 

Boek gauw die testrit bij jouw SYM-verdeler en wie weet, misschien cruise je binnenkort zelf door de straten met jouw Fiddle IV!

Ontdek de SYM Fiddle IV