Fiddle IV

Snel op en af naar de stad? Dan is er eigenlijk maar één keuze. De SYM Fiddle IV is een scooter op de maat van stedelijk verkeer die opvalt met z’n stijlvolle looks.

Met z’n smalle taille is file nooit een probleem en ook parkeerstress is verleden tijd. De Fiddle IV brengt je niet alleen op je bestemming, hij geeft je vooral meer vrijheid in een steeds drukker wordende omgeving.

Keer op keer gratis parkeren, en dan nog eens vlakbij je bestemming? Het is de natte droom van elke automobilist en een realiteit voor wie met een Fiddle IV rijdt. Maar da’s niet alles, want of je nu kiest voor de flashy blauw of classy zwart, je komt nooit ongezien aan. Sleuren met een helm of handschoenen is er ook niet bij, want onder het zadel en in de console vooraan heb je meer dan voldoende ruimte om je spullen in op te bergen. En het spreekt voor zich dat deze scooter ook uitgerust is met een ingebouwd stuurslot en contactslot beveiliging. Zo parkeer je pas echt gerust.

Comfortabel in weer en wind

Nu ga je meestal niet doelloos naar de stad en shoppen of boodschappen doen met de scooter is iets waar beginnende rijders zich al eens vragen bij stellen. Geen zorgen, want naast de rijkelijke ruimte onder het zadel, zie je in de console vooraan ook nog een handige bagagehaak. Die centrale bevestiging is ideaal om je boodschappentassen aan te hangen, terwijl ze veilig rusten op de ruime voetplank. Dankzij de goede windbescherming zijn jij en je inkopen goed beschermd tegen de elementen.

Het is slechts één van de elementen die de veelzijdigheid de Fiddle IV in de verf zetten, want je rijdt ook in alle comfort. De zithouding is enorm ruim en geschikt voor rijd(st)ers van alle formaten, terwijl ook het dik gepolsterde zadel het rijcomfort ten goede komt. Tot slot kan je je SYM nog uitrusten met extra accessoires zoals een hoger windscherm, handkapjes of een scooterschort om zelfs in de meest barre weersomstandigheden ontspannen en veilig op je bestemming aan te komen.

Heerlijk rijden, tijdloos design

Maar vergis je niet, de Fiddle IV biedt naast een hoop praktische en financiële pluspunten bovenal ook erg veel rijplezier. Het is heerlijk genieten van de soepele motor en daarbij komen nog moderne details zoals het digitale dashboard of de LED verlichting. Ja, de scooter is absoluut een streling voor het oog met zijn ronde vormen en retro-designlijnen. Maar onder die oldschool charme schuilt een op en top moderne machine die imponeert met haar veiligheid en performantie.

Het spreekt voor zich dat deze scooter voldoet aan de allerlaatste Euronorm, dus ook lage emissiezones zijn een zorg die wegvallen aan het stuur van de SYM Fiddle IV. Maak gerust zelf een keer de rekensom en je zal zien dat de Total Cost of Ownership ongekend laag ligt. Waar wacht je dus op? Haast je naar je SYM verdeler en maak kennis met deze klassevolle retro-scooter die je een vrijheid zal laten ervaren zoals alleen scooterrijders die kennen.