Orbit III

De auto is al lang niet meer koning in de stad. Zijn rijk is overgenomen door de tweewielers, al dan niet aangedreven door trappers of een motor. Maar als we de alternatieven oplijsten aan de hand van hun prijskaartje, steekt de SYM Orbit III er met verve bovenuit.

Voor iets meer dan 2.000 euro koop je de ultieme vrijheid. Je bent immuun is voor file én parkeert ook nog eens gratis en voor niets vlak bij je bestemming. De SYM Orbit III is een lichte, gebruiksvriendelijke scooter op maat van een erg bescheiden budget. 50cc scooters zijn immers spotgoedkoop wat de inschrijving of verzekering betreft, en daarbij komt bovendien een zuinig verbruik. Met de 6,2l benzinetank rij je gemakkelijk 300 km ver. Met dit budget kom je zelfs aan de duurste benzineprijzen al snel duizenden kilometers verder dan met een snelle elektrische fiets. 

O zo gemakkelijk

Maar dat is niet alles, want de Orbit III blinkt ook uit in gebruiksgemak. Vergeet die stressvolle, bezwete aankomst op je bestemming: deze scooter brengt je er in alle comfort met een ruim zadel, inclusief veel opbergruimte. Een helm en je handschoenen opbergen is dus nooit een probleem. Zit de koffer vol met boodschappen? Dan heb je nog steeds een handige bagagehaak aan de voorconsole, waaraan je bijvoorbeeld een tas kan hangen. Wil je echt veel spullen vervoeren? Dan hebben onze SYM-dealers optioneel ook nog een topkoffer in petto.

Verder bevat de voorconsole een beveiligd anti-diefstal contactslot, naast een vaste tankdop. Toch weer net dat tikkeltje handiger dan een losse dop. Het benzineniveau controleren doe je gemakkelijk met de meter op het dashboard, naast een overzichtelijke snelheidsmeter en een odometer om de kilometerstand bij te houden. Geen overdreven hightech fratsen, enkel beproefde zekerheid voor deze scooter. Dat voel je aan het afwerkingsniveau. Elk knopje, elk onderdeel voelt degelijk aan, zoals het hoort op een kwaliteitsproduct.

Zuinig en toegankelijk

De SYM Orbit III voldoet aan de Euro5-norm, waardoor hij milieuvriendelijk en zuinig is. Maar ook het soepele karakter van de 50cc monocilinder valt bij een breed rijderspubliek in de smaak. Werkelijk iedereen kan gemakkelijk op weg met deze praktische scooter, waarmee je voortaan geniet van 2 +1 jaar garantie. Het spreekt voor zich dat betrouwbaarheid centraal staat bij SYM en om dat statement kracht bij te zetten, krijg je dus een jaar extra waarborg. Hiermee overstijgt SYM de service van de concurrerende merken en kan je rijden in alle vertrouwen.

Krachtige remmen, een stevige grip en een baanvaste rijwielen: deze Orbit III heeft het allemaal. Met de hoogwaardige afwerking erbij, is het prijskaartje echt een eyecatcher. Modern felblauw of stijlvol grijs: welke kies jij?