Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder
SYM Fiddle III 50

Fiddle III 50

HET BESTE VAN TOEN MET DE TECHNIEK VAN NU

Fiddle III 50

HET BESTE VAN TOEN MET DE TECHNIEK VAN NU

Omdat er altijd baas boven baas is, introduceert SYM als opvolger van de FIDDLE II de luxueuzere versie FIDDLE III. De FIDDLE III met een krachtige 4-taktmotor combineert de prachtige vintage-elementen van toen met de modernste technologieën van nu. Zo is het nieuwe design geïnspireerd op het stijlvol lijnenspel uit het verleden, maar zijn het moderne dashboard, het lagere en verfijnde zadel, de passagiershandgrepen in chroom alsook de LED-dagrijverlichting helemaal van deze tijd.

Hoewel het design van de scooter vrijwel ongewijzigd is gebleven, zet SYM het comfort van de passagier dankzij de wegklapbare voetsteunen extra in de verf.

Ook het praktisch aspect van de FIDDLE III heeft door het ruimere handschoenenkastje en de grotere brandstoftank een boost gekregen.

En wat te denken van het geavanceerde ECS , de elektronische aansturing van de carburateur voor een betere koude start en een nog lager brandstofverbruik.

Daarmee voldoet de FIDDLE III ook als eerste 50cc scooter op de markt aan de Euro 4-norm . De opgelegde Europese emissienormen beogen een verlaging van de CO2-uitstoot, veroorzaakt door de uitlaatgassen van motorvoertuigen. Zo leidt de verbetering van de motortechnologie tot milieuvriendelijkere scooters.

Het model is beschikbaar in 25 of 45km/h uitvoering.

Motor
Type 4-takt
Cilinderinhoud 49.5 cc
Koelling Lucht
Brandstoftoevoer Carburateur ECS Dellorto
Versnellingsbak Variomatic
Emissie Euro 3
Ophanging voor Telescopisch
Ophanging achter Mono
Voorrem Schijf 190 mm
Achterrem Trommel 110 mm
Band voor 110/70 - 12"
Band achter 120/70 - 12"
L / B / H (mm) 1890 X 695 X 1135
Wielbasis (mm) 1300
Drooggewicht (kg) 102
Tankinhoud (liter) 6.5

Important Features

 • SYM Retrolook

  Retrolook

  De Fiddle III brengt zoals voorheen de mooiste vintage-elementen naar een hedendaagse scooter. Zo krijg je steeds het beste uit twee werelden: de mooie retrolijnen gecombineerd met de nieuwste technologie.

 • SYM Opslagruimte

  Opslagruimte

  De nieuwe Fiddle versie beschikt over meer opslagruimte. Met een ruimer handschoenenkastje en een grotere zadelruimte is er genoeg plaats om al je persoonlijke bezittingen kwijt te geraken.

 • SYM Wegklapbare passagier-voetsteunen

  Wegklapbare passagier-voetsteunen

  SYM denkt niet alleen aan het comfort van de scooterrijder, maar schenkt ook een bijzondere aandacht aan het welzijn van de passagier. De Fiddle III is immers uitgerust met nieuwe inklapbare voetsteunen, wat een aardig verbeterpunt is.

 • SYM ECS/Euro 3

  ECS/Euro 3

  De scooter beschikt over het unieke geavanceerde ECS, de elektronische injectie van de carburateur die de koude start bevordert en brandstofvriendelijk is. Dankzij de Euro 3-keuring heeft de SYM Fiddle III een streepje voor op de andere 50cc scooters. Kortom: nog zuiniger en nog milieuvriendelijker.

 • SYM LED-dagrijverlichting

  LED-dagrijverlichting

  De Fiddle III combineert sterke zichtbaarheid overdag met een superieure verlichting ’s nachts. De moderne LED-stadslichten zijn echte eyecatchers, waardoor je steeds optimaal zichtbaar bent tijdens het rijden.

Beschikbaar in volgende kleuren

Accessoires

 • SYM FASHION KIT 4 FIDDLE 3

  FASHION KIT 4 FIDDLE 3 Art. Nr: KITFASHION4-FID3

  Prijs: € 389 (incl. BTW)
  meer info...
 • SYM FASHION KIT N°3 FIDDLE 3

  FASHION KIT N°3 FIDDLE 3 Art. Nr: KITFASHION3-FID3

  Prijs: € 309 (incl. BTW)
  meer info...
 • SYM RR.CARRIER ALUMINIUM

  ACHTERDRAGER FIDDLE ZILVER Art. Nr: 81200-A2C-000

  Prijs: € 111,83 (incl. BTW)
  meer info...

> klik hier voor alle accessoires


Voertuig testen of onmiddellijk meenemen?

Zoek het dichtstbijzijnde voertuig

De gegevens worden opgehaald. Even geduld a.u.b.