Deze site maakt gebruik van cookies om uw bezoek op deze website te volgen. We slaan geen persoonlijke gegevens op. Meer informatie over ons cookiebeleid

Surf verder
SYM Maxsym 600 Sport

Maxsym 600 Sport

POWER & COMFORT

Maxsym 600 Sport

POWER & COMFORT

Laat je meeslepen in een spannend avontuur en neem als eersteklasser plaats achter het stuur van de MAXSYM 600! SYM kent de kneepjes van het vak want het merk weet beslist hoe hij de maxiscooter dankzij de combinatie van een buitengewoon motorvermogen en een verbluffend design naar de top moet brengen.

Bij SYM draait het allemaal om de volmaakte techniek . De MAXSYM 600 is voorzien van een 565 cc monocilinder met niet minder dan 45 pk en een koppel van 39,2 Nm. De scooter koppelt een laag gewicht aan een rijwielgedeelte gericht op wendbaarheid.

Kwaliteit en stijl worden bij SYM hoog in het vaandel gedragen. Daarom heeft het merk een scooter ontwikkeld die op het gebied van design, comfort, veiligheid en vermogen hoge prestaties levert. De dubbele projectiekoplampen en de LED achterlichten stralen agressie en tegelijkertijd veiligheid uit. Het uitgebreide digitaal dashboard, waarop de noodzakelijke informatie op een duidelijk leesbare manier voor de piloot weergegeven is, draagt op zijn beurt bij tot het comfort.

Aan boord van jouw scooter sta je versteld van de talrijke comfortverhogende elementen : de ergonomische instelling van de scooter en het zachte zadel zijn uiterst geschikt voor lange afstanden. Zo is de rugleuning van de piloot verstelbaar en ook de positie van de passagier wordt dankzij een rugleuning bevorderd. Bovendien doen de brede handgrepen en de wegklapbare passagier-voetsteunen het woord ‘comfort’ alle eer aan.

Verder is het omvangrijk voertuig luxueus en eindeloos uitgerust : grote opslagruimte waar 2 integraalhelmen in opgeborgen kunnen worden, startonderbrekingssysteem ter bescherming tegen diefstal, elektrisch zadelslot, USB en 12V-aansluiting.

Tot slot is de Maxsym 600 van een efficiënt ABS-remsysteem voorzien, waarbij de gekoppelde schijfremmen van 275mm zowel vooraan als achteraan u ook in de slechtste weersomstandigheden stabiliteit en controle over het voertuig verzekeren.

SYM mag terecht trots zijn op zijn meesterwerk! De Maxsym 600 bezorgt je met zijn gebruiksvriendelijk pakket een comfortabele rit, zowel in als rond de stad.

Bij de Sport-uitvoering vind je bovendien nog een rode striping op de wielen en is het zadel afgewerkt met rode stiksels en een geborduurd logo.

Motor
Type 4-takt
Cilinderinhoud 565 cc
Koelling Vloeistof
Brandstoftoevoer Injectie
Versnellingsbak Variomatic
Emissie Euro 4
Ophanging voor Telescopisch
Ophanging achter Dubbel
Voorrem Dubbele schijf 275mm / +ABS
Achterrem Schijf 275mm / +ABS
Band voor 120 / 70 - 15
Band achter 160 / 60 - 14
L / B / H (mm) 2270 x 825 x1410
Wielbasis (mm) 1555
Drooggewicht (kg) 233
Tankinhoud (liter) 14.2

Important Features

 • SYM 45 pk & 43,2 Nm

  45 pk & 43,2 Nm

  Voor wat hoort wat! Het buitengewoon motorvermogen van de Maxsym 600i is het gevolg van de zoektocht naar perfectie en geavanceerde techniek. Zo kan de piloot de positieve effecten van een 565 cc monocilinder met niet minder dan 45 pk en een koppel van 39,2 Nm aan den lijve ondervinden. SYM laat de piloot duidelijk niet op zijn honger zitten!

 • SYM Standaard ABS

  Standaard ABS

  Het geavanceerd ABS systeem van de Maxsym 600i zorgt voor extra zekerheid en veiligheid achter het stuur. Het antiblokkeersysteem voorkomt immers dat de wielen blokkeren wanneer er krachtig wordt geremd. Het voertuig blijft dus bestuurbaar, ook al wordt een noodstop uitgevoerd.

 • SYM Onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding

  Onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding

  Meer kwaliteit voor een eerlijke prijs; zo luidt het moto van SYM. Naast zijn apart en oogverblindend design kan de Maxsym 600i zijn topvermogen, luxueuze uitrusting en volmaakte techniek als troeven uitspelen.

 • SYM Sportieve accentent

  Sportieve accentent

  Dankzij de unieke Sport-uitvoering van de Maxsym 600i heeft hij een streepje voor op de andere maxiscooters. De afwerking van deze versie is doordacht en gedetailleerd: rode striping op de wielen en rode stiksels met een geborduurd logo op het zadel.

Beschikbaar in volgende kleuren

Accessoires

 • SYM SMARTPHONE HOLDER 5.5" MIRROR MOUNT

  SMARTPHONE HOLDER 6'0" 160x80mm MIRROR Art. Nr: X0SG60M-SYM

  Prijs: € 49,95 (incl. BTW)
  meer info...
 • SYM TOP CASE KIT 33L

  TOP CASE KIT 33L Art. Nr: KITLX-SH33

  Prijs: € 149 (incl. BTW)
  meer info...
 • SYM TRUNK BRACKET (NO NEED DRILLING HOLES)

  TRUNK BRACKET (NO NEED DRILLING HOLES) Art. Nr: 8130A-L4A-010-AS

  Prijs: € 119 (incl. BTW)
  meer info...

> klik hier voor alle accessoires


Voertuig testen of onmiddellijk meenemen?

Zoek het dichtstbijzijnde voertuig

De gegevens worden opgehaald. Even geduld a.u.b.